Team Hulp te Huur

 

Hulp te Huur is een professioneel bedrijf dat werkzaam is in Midden en West Brabant opgericht in september 2011 door Melanie van Bijnen. Na het behalen van haar universitaire diploma's en een ondernemerschap certificaat was ze klaar voor een nieuwe uitdaging en startte ze haar bedrijf Hulp te Huur op. Naast ons team van huishoudelijke hulpen zijn Marion en Iris de aanspreekpunten op kantoor en zijn ze verantwoordelijk voor de intakegesprekken.

Bij Hulp te Huur kunt u terecht voor een betrouwbare hulp in de huishouding. Wij zijn een gecontracteerde aanbieder van diverse gemeenten. Dus als u een Wmo indicatie heeft voor hulp bij het huishouden, kunnen wij u voorzien van een huishoudelijke hulp.

Wij werken zowel met jonge als ervaren, enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Uiteraard worden de medewerkers zorgvuldig gescreend en zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij komen binnen een week bij u langs voor een intakegesprek, zodat daarna de hulp kan starten met de huishoudelijke werkzaamheden.

Het is bij ons helaas niet mogelijk om huishoudelijke hulp in te kopen via een PGB, ook niet via de Wlz of huishoudelijke hulp zonder indicatie. Natuurlijk kunt u wel gewoon bij ons terecht als u een indicatie heeft vanuit de Wmo (zorg in natura).

© Hulp te Huur. Alle rechten voorbehouden.
KvK-nr: 54355206 | BTW-nr: NL851272277B01   Disclaimer | Sitemap